daen de it

Vi vil gerne inspirere og hjælpe til at dit ophold på Sorrento halvøen bliver fantastisk!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at få nyheder sendt

direkte til dig, så tilmeld dig vores nyhedsbrev​

Anette har siden barnsben haft en interesse for dyr og natur, hvor hun voksede op på en gård i Sønderjylland. Interessen for psykologi og personlig udvikling blev vakt i teenageårene, og førte til uddannelsen som ergoterapeut. Det at lære nye mennesker at kende, og fordybe sig i meningsfulde samtaler, har altid været en motivationsfaktor. I naturen hentes ny inspiration og energi. Hun elsker friheden ved at igangsætte og forfølge egne projekter.​

​Anette Paulsen Jensen

Selvstændig

Coaching og mindfulness. Rejse- og vandreleder.

Center for dialektisk adfærdsterapi ved Psykolog, Casper Aaen

Vi tilbyder

Anette tilbyder coaching og mindfulness

Henrik tilbyder cykelture

Kontakt

Henrik har en særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas, der er altid overskud og et smil på læben. Han har et iværksætter gen, og er god til igangsætte og ikke mindst fuldfører nye idéer. Han har arbejdet indenfor både privat og offentlig regi med udvikling indenfor salg, og serviceydelser til blandt andet jobcentre.

Os. I 1999 mødte vi hinanden i Odense og en forårsdag i 2003 blev vi gift. Vielsen foregik på vores terrasse i haven, i vores daværende parcelhus midt i Odense. Og hvad med børn? Henrik har en voksen søn, Casper. Han nyder at komme på besøg i Italien.

Vi er ret begejstrede for den måde Syditalienerne møder nye mennesker på, de er interesseret i hvem du er som menneske. Hvad står du får, hvad interesserer dig og hvordan opfører du dig, dette er mere vigtig end din arbejdsidentitet. I Danmark er det typiske spørgsmål, “nå hvad laver du så”?, underforstået hvad arbejder du med. I Syditalien er det typiske spørgsmål, “hvad kan du lide at spise”?