daen de it

Anette Paulsen Jensen

- Empower people

Personlig Coaching​

​Anette Paulsen Jensen

Livet er for mig en rejse i at følge min nysgerrighed, og mod til at følge mine drømme. Hvilket førte mig til Sorrento i Italien, hvor jeg nu bor. Du kan læse mere om mig og min baggrund.

Læse mere her

Er du træt af at føle at du overlever istedet for at leve livet?

Jeg er den originale og autentiske lev dine drømme dronning

Book en gratis samtale

MIN TILGANG

Jeg har en validerende tilgang, og tager altid udgangspunkt i der hvor du er. DU skal føle dig tryg og forstået!

Dialektikken mellem accept og forandring, er den forståelse jeg arbejder ud fra. Min empati bruger jeg til at forstå dig, så jeg ved hvor jeg skal sætte min faglighed ind, for at du oplever at forløbet giver mening og udbytte.​

Anette Paulsen Jensen

Selvstændig

Coaching og mindfulness. Rejse- og vandreleder.

Center for dialektisk adfærdsterapi ved Psykolog, Casper Aaen​

View profile

​​​

linkedin_flat_white

METODER

Jeg er autoriseret ergoterapeut, og har efteruddannelser og kurser i blandt andet:

Dialektisk adfærds terapi, Metakognitiv terapi, Mindfulness baseret kognitiv terapi, Clean Language, Diplomuddannelse i Projekt og metodeudvikling inden for sundhedsfremmende indsatser, Systemisk efteruddannelse og Eagala certificeret.​

​Coaching er for dig der har brug for at:

  • Blive bevidst om hvad der bremser dig i at nå dine mål
  • Leve dit liv i overenstemmelse med det du virkelig ønsker og trives med
  • Finde og fastholde motivationen
  • Få mere overskud og balance i hverdagen
  • Hvile i dig selv og have gode relationer
  • Oplever at du er “kørt fast” i hverdagen
  • Stoppe med altid at sige ja, når du mener nej

JEG TILBYDER​

Online kursus

Jeg er ved at udarbejde et 4 ugers online kursus:

​Overvind frygten, og du vinder alt​

Konsultationer

Jeg tilbyder samtaler på skype, på tidspunkter der passer dig, også aften og weekend.

Forløbet kan kombineres med telefon og email kontakt.​

Er du klar til forandring?

Den første samtale er selvfølgelig gratis​
Kontakt

Samtale forløb via Skype eller telefon.
​Forløbet kan også være en kombination af Skype, telefon eller mail.

Pris for 45 min. 300 kr.

Pris mailkontakt 100 kr.​

Referencer

​Trine, Rikke og Conni fortæller om deres udbytte af EAGALA metoden.

Trine Bang, Rikke Raaschou og Conni Larsen har det tilfælles, at de har deltaget i et forløb med EAGALA metoden. Muligheden for at deltage i forløbet opstod som led i Projekt Styrket Indsats som er et projekt, i Odense Kommune, målrettet borgere der modtager sygedagpenge på grund af stress, angst og/eller depression. En af projektets indsatser er et gruppeforløb to timer ugentlig i 5 uger med EAGALA metoden.

Trine fortæller, at oplevelserne med hestene har lært hende at sige fra. Det at opleve at kunne være i angstprovokerende situationer, og håndtere dette har været et brugbart redskab. Rikke nikker samtykkende, og fortæller at hun også har lært at sige til og tænke jeg kan godt. Det bedste jeg har fået ud af forløbet er, at jeg lærte at blive social. Rikke fortæller endvidere, jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg selv er og jeg er blevet styrket i at være rolig og mere tålmodig som mor.

Conni, Rikke og Trine er enige om at forløbet med EAGALA metoden har givet dem indre ro og accept af sig selv og være ærlig omkring sin situation, hvilket har styrket selvrespekten. Trine supplerer, selv om jeg er syg, er jeg stadig et menneske som bare har nogle begrænsninger. Conni tilføjer, at være sammen med hestene har været et frirum hvor jeg har været fri for tanker og sygdom, simpelthen været i nuet.

Jeg har fundet ud af at der håb og fundet løsninger, det har givet overskud til at gøre andre ting. Det har givet mig idéen til at lave en Pandoras æske som jeg kan bruge til at præsentere mig selv hos virksomheder. Conni fremhæver, at det at hestene møder en uden fordomme har haft en afgørende betydning. De er alle tre enige om, at forløbet med EAGALA metoden har fået dem til at se styrken i at arbejde sammen, givet nye venskaber og et nyt fællesskab.

De er alle enige om at anbefale EAGALA- metoden til alle.​

Fra drøm til virkelighed

​Har du en drøm, stor eller lille, måske du altid har drømt om at lære et nyt sprog eller at få en ny sund vane- og fastholde den. Det kan for eksempel være ønsket om at gå en tur hver dag, uanset om solen skinner eller det regner, da du har erfaret at du altid har det godt bagefter du har været ude og gå. Men når det er gråt og vådt udenfor, trækker Netflex dig ned i sofaen. Det kan også være du gerne vil lave en stor forandring i dit liv, men mangler modet til at gøre det.

Hvordan får jeg mod til at gøre det jeg ved, vil gøre mig glad.? Ofte lader vi os styre af frygt. Mod handler ikke om, ikke at føle frygt og bekymring, men om hvordan du håndtere dette, således at du gør det du vil, på trods af at angst og bekymring er tilstede.

Det kan være du oplever at du sådan set er tilfreds med dit liv, men alligevel er der en følelse af, at der mangler noget, at du gerne vil at der sker en forandring, du føler der mangler noget som giver livet mere mening.

Men HVAD er det som mangler? HVAD vil give dig følelsen af mere glæde, overskud, ro, mening, følelsen af balance i livet, måske er det lidt af det hele som mangler. Er der noget du skal gøre mere eller mindre af, er der brug for nye vaner, venner, interesser. Eller er der brug for at du forandre din måde at forholde dig til dig selv, og til det som du oplever.

Det kan nogen gange være svært, at få hold på, og helt præcist sætte en finger på hvad det er, der skal til for at livet føles meningsfyldt. Det at blive bevidst om hvad der egentlig gør mig glad og energifyldt, er første skridt på vejen til at få mere glæde i hverdagen.

​Omsæt dine idéer til handling og oplev mere mening i livet.

Få konkrete værktøjer til at skabe de forandringer du har brug for.

​Når du først har besluttet dig for, at du vil ændre på din nuværende tilstand,- du vil have et liv hvor du ikke bare kører på autopilot, så har du allerede taget det første skridt. Du ved bare at der må også være noget andet, noget som gør at du mærker at livet leves og ikke kun overstås. Du vil leve hver dag, og ikke kun glæde dig til weekenderne og ferien. Når du har taget denne beslutning, har du valgt at tage ansvaret for, at få det liv du drømmer om i egne hænder.

Du vil opleve, at der åbner sig en helt ny verden, den tåge du har befundet dig i begynder at lette, du ved bare at der ikke er nogen vej tilbage. Men vejen kan være svær at finde, og ofte er der ikke kun en vej at gå, der er mange veje. Ofte er det små og snørklede stier, og nogle ender blindt. Så her er det godt at have en GPS eller i det mindste et kompas.

Jeg hjælper dig med at blive helt klar over hvad, og hvorfor du gerne vil dette, og hjælper dig med de redskaber du har brug for, for at holde fast i motivationen mens du finder den rette vej. Ofte tror vi, at vi udover at vide hvorfor, vi gerne vil opnå noget eller nå et mål, også skal kende hele processen om hvordan vi kommer i mål, før vi går i gang. Her stopper rigtig mange drømme, idet tanken om hvordan skal det dog nogen sinde kunne lade sig gøre, allerede har blokeret for det mindset som er nødvendig for at nå drømmen.